Direktlänk till inlägg 10 november 2010

Bilder från Tilde

Av Ulrika - 10 november 2010 13:02

Eftersom Tilde flyttat till Danmark få får hon ännu inte återvända till Sverige, hon är för ung för att ha fått alla vaccinationer som krävs, därför kommer hon inte till valpträffen om ett par veckor men istället fick vi dessa fina bilder.


Tilde har drag kamp med Emma 10 år ( tror jag hon är). Tänk vad kul att Emma har barnasinnet kvar och vill busa och skoja med yrväret Tilde. Hoppas hon lyckas lära henne lite hyfs också, har hört att Tilde gärna vill bestämma lite själv.


  

Sen blir det vilopaus och då får Husse snällt ställa upp som säng. Hur mysigt kan det bli egentligen?!


Tack snälla Birte för bilderna!


Ofelia & Alpina 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se