Direktlänk till inlägg 22 december 2010

Vinterpromenad

Av Ulrika - 22 december 2010 20:59

   Vilket fantastisk vinterväder. Vi fick springa lösa i Gyllins trädgård. Det är helt underbart men just nu nästan omöjligt att sträcka ut ordentligt, snön ligger så djup att man måste hoppa fram vilket är ganska jobbigt.


    

Ropade du Matte? Jag har under en tid inte varit så lydig utan tagit ut svängarna ordentligt när vi varit ute med Matte men nu har jag börjat förstå att det är bäst att ha koll på Matte annars kan hon bara försvinna. Och om jag är riktigt duktig så bjuder hon mig på en godbit när jag kommer.


  

Mamma Ofelia i startgropen för ett känguruhopp.


Idag kom Lovikkas lillmatte med en julklapp till mig och mamma. Den nosade Mamma Ofelia snabbt rätt på trots att Matte gömt den för att tas fram på julafton. När Matte kom ut ut duschen stod Ofelia och mumsade i sig god hundchoklad från den fina godisstruten. Hon hade i sin iver även lyckats göra hål på en annan julklapp. Matte blev inte glad  , men som jag ser det måste det som återstår vara mitt.


Voff voff

Alpina som väntar på tomten


 
ANNONS
 
Totti

Totti

28 december 2010 04:03

Såna härliga vinterbilder. Och ett jättegrattis i efterskott till Lovikkas framgång i ringen.

http://www.tottskrutten.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se