Direktlänk till inlägg 2 februari 2011

Besök av Mattis

Av Ulrika - 2 februari 2011 14:05


Idag kom Mattis på besök för att få lite hjälp med klippningen. Mattis Matte har varit duktig och klippt en hel del själv på honom så det var inte mycket jobb kvar till Matte. Det som oftast är svårt är att få till huvudet och det ville Mattis Matte få lite tips om. Baskern på huvudet var något för kort framtill så Matte berättade hur men istället kan klippa för att få fram ögonen.


Mattis var härligt glad och social när han kom. Han ville helst kela hela tiden.


  


Så här fin är han vår lilla Mattis. Det syns inte på bilden men längs hela ryggen är han orange.


 Gissa om vi blev glada när Matte kom in till oss och bara luktade som Mattis. Vi ville genast ut i trädgården, där for vi runt som vildar och letade efter honom, när vi inte kunde hitta honom ville vi in igen, kanske hade han smugit sig in i huset. Tyvärr var han ingenstans utan hade fått åka hem igen utan att hälsa på oss. Matte sa att vi fick inte träffa vår Mattis för att både jag och Alpina löper.


Tack för besöket, kom snart tillbaka!


Ofelia

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se