Direktlänk till inlägg 3 februari 2011

Trollet Tello!

Av Ulrika - 3 februari 2011 15:10

Idag kom ett vitt troll hem till oss!


   Världens goaste och gladaste Tello var det som kom och hälsade på. Han ville få sina toppar klippta. Matte tog fram saxen igen och topparna rök, men nog var det lite mer än topparna... hon halverade stackars lilla Tello. Tåligt stod han där på bordet medan Matte klippte och klippte. Men oj vad fin han blev!


    


Inte heller idag fick vi träffa någon snygging, trots att jag emellanåt stod i tvättstugan och sjöng och gnydde för att få uppmärksamhet. Jag ville ju inte att Matte skulle glömma bort att bjuda in Tello så som hon gjorde igår med Mattis. Jag tycker Matte är lite taskig som inte låter oss hälsa bara för att jag och Alpina löper. Hon säger att vi är karltokiga!


Voff!   

Ofelia

 
ANNONS
 
Ingen bild

Helena o Tosca

6 februari 2011 22:33

Vilken skillnad det blev på Tello, från ruffs till snygging. Tosca är alltid ruffs, hur jag än försöker klippa :)

 
Ingen bild

Ulrika

14 februari 2011 16:41

Hej Helena o Tosca! Visst blev det skillnad på Tello. Men han är även supersöt i ruffsfrisyren, det tror jag också Tosca är.

Ha det så bra!
Kramis / Ofelia o Alpina

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se