Direktlänk till inlägg 14 februari 2011

Späckad helg

Av Ulrika - 14 februari 2011 14:07

I fredags åkte Matte och jag, Alpina, till Hässleholm för att hälsa på Mia, Salma och Gila. Gila gjorde allt för att leka med mig men jag hade ingen större lust, jag löper ju. Annat var det för ett par veckor sedan, då ville jag leka så nästa gång Gila och jag ses blir det nog en massa bus. Men vi hann med en promenad i isande vind och snöblandat regn, men vad gjorde det, det fanns massor av härliga nya dofter att upptäcka.


Här sitter vi alla tre fint i soffan, Gila Salma o jag. Tripp trapp trull.

    

Här pausar Gila lite i soffan. Söta goa Gila.


Tack Mia Salma o Gila för att vi fick hälsa på!


  

I söndags hade vi åter besök av en "valp". Det var Leo som kom för att få lite tips. Matte var imponerad för Leo var så fint klippt redan när han kom. Så det blev bara lite information kring öronen och några små klipp på rygglinjen sen var Leo klar. Leo är en härligt glad kille som gärna vill att det ska hända något, helst hela tiden annars klagar han högljudt. En oerhört charmig typ!


  


  


Tack Leo för besöket!


Glad Alla  -dag önskar vi alla våra vänner!


Alpina & Ofelia

 
ANNONS
 
Marina

Marina

1 maj 2011 23:10

Hej
Vilka underbara härliga otroligt vackra hundfoton på Lagotto. Våran familj har vi två stycken lagotto. Härliga hundar det är.

Titta gärna in hos mig, min gästbok är öppen och fungerar. Roligt att hitta likasinnade med samma hundras. Ha en fin fortsättning.

Vänliga hälsningar

http://hem.passagen.se/yamahatjej

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se