Direktlänk till inlägg 20 mars 2011

Det var Chippens dag på Malmöutställningen

Av Ulrika - 20 mars 2011 20:48

Vi börjar med lilla Chippen, Mattisbackens Claudius, som står i mitten av bilden.

  Domaren och domaraspiranten  granskar Chippen både ut- och invändigt. Och det gick bra, han vann sin klass och gick vidare till bästa hane konkurrensen.


    

Han placeras som 2a bästa hane och får sitt första cert. Stort Grattis till "farmor"Margareta o  Chippen.


Margareta och Annika gratulerar varandra. Annikas fina Massimo slutade sedan som Bäst i rasen. Grattis till dig också Annika!


Tidigare på dagen gjorde Milla sin debut i ringen.

  Min Matte fick äran att visa henne och Milla skötte sig fint och fick en fin kritik.  Men bäst av allt tyckte nog Milla det var att få sitta i sin Mattes knä och mysa.

 

 

Jag visade upp mig och fick en fin kritik, att jag var välkroppad med utmärkt päls och rörde mig balanserat dock önskade domaren mig lite mer feminin. Jag blev 2a i klassen.


Sen var det Lovikkas tur, tyvärr föll hon inte domaren i smaken denna gång. Bl a var pälsen inte på topp men som Lovikkas matte sa, nu tar vi nya tag och ser vad nästa domare säger.


 


Det var gårdagen det, idag har pälsen åkt av Lovikka och sen åkte vi allihopa ut på Almåsa och gick en promenad. Oj vad vi sprang i den härliga vårsolen. Snön har smält och det har bildats små sjöar på åkrarna som man kan bada i!  Underbart!!!


Alpina 
ANNONS
 
Ingen bild

Hanna

21 mars 2011 09:20

Grattis till Chippens cert!

 
Ingen bild

Zigge

21 mars 2011 14:27

GRATTIS !!! till alla mina syskon, jag är superstolt över er. Ett jättegrattis till dig
Chippen och ditt första cert.
Zigge

 
Ingen bild

Alpina o Ofelia

21 mars 2011 21:49

Tack Hanna säger en stolt mamma Ofelia o en lika stolt uppfödare!

Taaaack Zigge! Vi är lika stolta över dig. Hör att du går på specialkurs i Växjö, det låter jättespännande. Tror säkert du är superbäst där!

 
Ingen bild

Lovis

23 mars 2011 20:06

Grattis Chippen till certet!
Vad är det för trams att du, Alphina inte skulle vara tillräckligt feminin? Tycker att ni är supersnygga och duktiga allihop.
Härligt med små sjöar att bada och rulla sig i precis mina tag.
Kram från syster yster!

 
Ingen bild

Chippen

23 mars 2011 20:32

Hejsan svejsan!
Tack för gratulationerna. Jag förstår inte riktigt vad det är för speciellt med den där blå gula rosetten men matte blev glad. Nästa gång vi träffas tycker jag vi ska leka istället!
Kramar från Chippen

 
Salma o Gila

Salma o Gila

25 mars 2011 15:29

Grattis till Chippens första cert!

Du Alpina kanske ska du gå en kurs i feminism.... eller förresten skit i det och var bara som du är - Alpinafin.

Kram från oss alla!

http://www.kryllans.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se