Direktlänk till inlägg 4 april 2011

Sixten

Av Ulrika - 4 april 2011 15:53


I helgen har vi varit hos gamlematte och husse medan de andra varit och firat Balders 7 årsdag i Göteborg. Balder är min labrador kompis. Grattis Balder önskar både jag och Alpina dig, trots att vi inte fick följa med!


På vägen hem från Göteborg så passade de på med ett besök hos min son Sixten.


Sixten har vi inte sett sedan han var 6 månader gammal och nu blir han 2 år om ett par dagar. Han mötte oss härligt socialt. Sen visste han hur han skulle fjäska extra mycket för Matte. Han lät sig villigt kelas med och så satte han sig i Mattes knä och bara njöt av att bli klappad. Han hade blivit helt nerklippt för ett par veckor sedan men redan visade pälsen vilka fantastiska lockar han har. Han såg riktigt fin ut tyckte Matte, lik sina bröder. Tack snälla fam Wahlin för att vi fick komma och hälsa på er.  Tja vad gjorde vi i Båstad medan de andra var iväg? Jo rastade gammelhusse i skogen på åsen. Höll ordning på tomtgränserna, inga obehöriga katter tack. Och grannens lilla vita hund måste ju få veta att vi var där. Gäller att skälla mycket och högt! Tyvärr hade de gjort något mycket dumt i Båstad. De hade spärrat av trädgårdslandet och vissa rabatter. Supertaskigt tycker jag. Inte kunde man gräva efter gamla kvarglömda potatisar eller något annat gott. Till och med området under fågelbordet var avspärrat. Utomordentligt dumt för det är gott med fågelfrön. Men det var nog det enda som inte var som det brukar, övrig service och andra bekvämligheter var som alltid fem  .


Ofelia  
ANNONS
 
Marina

Marina

1 maj 2011 23:07

Hej
Vilka underbara fina hundfoton på Sixten. han är så lik våran ena lagottohane som heter Minjo... Vi har två lagottos en tik och en hane, Minjo och Bella. De är brunskimlar båda två.

Hör av dig sedan när du har tid över.
Önskar dig en fin fortsättning av Första Maj.

Vänliga hälsningar

http://hem.passagen.se/yamahatjej

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se