Direktlänk till inlägg 6 april 2011

KEJSARNA 2 ÅR IDAG!!!

Av Ulrika - 6 april 2011 08:28

  


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN

ÖNSKAS

 LOVIS, ALPINA, AUGUST, LOVIKKA, SIXTEN, CHIPPEN

 OCH ZIGGE


För 2 år sedan var det första dagen på barnens påsklov och Ofelia var ganska flämtig och ville inte lämna min sida. Vid lunch satte hon i gång och valpa. Min tanke var att jag skulle sköta valpningen själv så att Ofelia hade det lugnt omkring sig. När förstfödde Lovis hade kommit så ville Alpina ut med en gång och då insåg jag att jag behövde hjälp med lite kringbestyr för att kunna vara fullt koncentrerad på Ofelia och valpningen. Barnen kallades in, Lillmatte I, då 14 år fick hjälpa till och torka valpar och att anteckna vikt och kännetecken medan Lillmatte E då 10 år, hade ansvaret att hålla valparna varma medan Ofelia födde fram fler. När två valpar var födda ringdes husse så han fick veta vad som var på gång, även han kom hem. Slutligen var hela familjen samlad och fick uppleva denna fantastiska händelse tillsammans. 7 vackra valpar föddes i lugn och ro och sen fick Ofelia njuta ostört i valplådan och bekanta sig med sina små.  Jag var tacksam för all hjälp jag fick av familjen, vilken upplevelse vi fick!

Tack Ofelia för att du givit oss så mycket!


Stolt Matte

Ulrika

 
ANNONS
 
Ingen bild

Zigge

6 april 2011 14:51

Grattis alla mina syskon, synd att man inte kan
vara med och smaka på tårtan den ser läskande ut.
Själv har jag blivit uppvaktad med en leksak och
ett gott oxöra, ikväll skall Matte och jag på
avslutning i simningen. Kramar till er alla Zigge

 
salma

salma

9 april 2011 21:51

Fin tårta! Men jag antar att det är en människotårta och inte en hundtårta, eller får ni äta sånt gott hos er. Jag älskar chocklad men får inte äta....

Grattis i efterskott!
Salma

http://www.kryllans.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se