Direktlänk till inlägg 22 april 2011

Bilder på Tilde

Av Ulrika - 22 april 2011 11:10

Det kom en liten hälsning från Tilde i Danmark. Det är alltid lika roligt att höra hur mina barn har det och Matte blir extra glad när det kommer med en bild eller två. Hon är så söt och fin lilla Tilde.  Vi kommer snart och hälsar på, det ska bli så skoj!


Ofelia & Alpina     


 
ANNONS
 
Marina

Marina

2 maj 2011 01:02

Hej

Så söt och gullig Tilde är. Våran Bella är lika söt med som är en Lagotto Romagnolo hon också. Roligt att jag hittade eran blogg, har ju samma hundras. Ha en härlgi vår.
Min gästbok är öppen och fungerar. Må så gott.
Vill hitta tillbaka hit igen.
Vänliga hälsningar

http://hem.passagen.se/yamahatjej

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se