Direktlänk till inlägg 2 juli 2011

Det regnar idag

Av Ulrika - 2 juli 2011 10:56

Att det regnar är inget jag bryr mig om. Nej absolut inte, jag ligger gärna kvar ute på gräsmattan och tuggar på leksaken som min Mamma Ofelia fick av Pappa Totti när jag föddes. Kom ut och lek med mig!!

  

Och inte vill jag komma in heller, inte ens när Matte ropar. 


Midsommar helgen firade vi i Göteborg hos vår vän Balder. Balder är numera min favorit kille.  Först trodde jag att han var lite farlig, men ganska snart konstaterade jag att han var helt ofarlig. Så cool och snäll att han inte sa ett pip när jag kröp under magen på honom när han stod och drack hemma i vattenskålen. Mamma Ofelia gillar honom också skarpt, hon blev så himla glad när hon märkte att vi skulle hem till Balder.   Lillmatte E och världens goaste Balder

Lillmatte I och världens goaste JAG


Dripp Dropp

Alpina 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se