Direktlänk till inlägg 29 juli 2011

På bättringsvägen...

Av Ulrika - 29 juli 2011 20:08

Idag har jag varit på återbesök hos farbror Veterinären. Han tittade och kände så att inget låg och gömde sig i vävnaden bakom, han berömde det fina ärret och sa att nu såg det äntligen riktigt bra ut. Om en vecka ska jag ta bort stygnen, jiiipiii! Då ska jag väl äntligen få slippa dumstruten!  


När vi kom hem så släpades jag ut i klipprummet, äsch släpades och släpades, jag gillar att vara där. Matte klippte mig ganska kort både på kropp och knopp. Det har regnat ganska mycket de senaste dagarna och det tar evig tid för mig att torka. Inte kul att bli instängd i en plaststrut när man är genomvåt. I morgon blir det nog Alpinas tur att få ordning på pälsen.


Trattis o Alpina




 
ANNONS
 
Ingen bild

Lovis

12 augusti 2011 20:04

Nu är du väl fri från den dumma struten och kan röra dig som en riktig Lagotto igen. Jag har också fått sommarfrisyr och stylar mig på stranden så gott som varje dag.
Kram från Lovis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se