Direktlänk till inlägg 6 april 2012

GLAD PÅSK & GRATTIS

Av Ulrika - 6 april 2012 21:53

Vilken bra dag att börja blogga på igen.  Idag är det nämligen Alpinas födelsedag!   Hon blir 3 år idag och det har vi firat tillsammans med hennes syster Lovikka (också 3 år idag). Vi har varit på en dagstur till Österlen på konstrunda.


Tre lurviga damer, Ofelia, Alpina och Lovikka.


   

Det var inte bara konst som vi tittade på utan det blev även en tur ner till havet och männsikorna pausade men en fika på café Annorlunda. Människorna var trinda och runda när de kom ut därifrån så efter det fick vi hundar rasta kakmonsterna i backen upp för Stenshuvud. 

 


 


Vi vill önska alla en riktigt Glad Påsk och till alla mina barn och Alpinas kullsyskon önskar vi ett stort Grattis på 3-årsdagen!


Ofelia & Alpina

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hanna, Myra & Tristan

7 april 2012 17:36

Glad Påsk till er!
vad roligt att ni har uppdaterat bloggen, vi kollar in med jämna mellanrum & hoppas på uppdateringar.

 
Ingen bild

Maggan, Totti och Chippen

11 april 2012 20:09

Hej! Vilken bra födelsedag ni hade! Själv firade jag med att tävla i rallylydnad i snörusk. Det luktade fantastiskt gott på planen så jag glömde bort att lyssna på min matte. Jag gör det ibland! Matte var sur först men sen gick det över och jag fick min födelsedagspresent. Hoppas vi ses snart!
Kramar från Chippen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se